O nama

Naš rani razvojni pristup je jednostavan. Vjerujemo kako svako dijete može učiti na svoj način i kroz specifične programe gradimo dječje samopouzdanje i sposobnosti.

U podržavajućoj okolini našeg Centra, partnerska kombinacija obitelji, ljubavi i spoznaje o djeci, kroz preporučene smjernice i savjete, čini najveći dio razvojne podrške.

Centar za ranu razvojnu podršku pruža obiteljski usmjereni, holistički pristup u kojima obrazovanje, psihologija, zdravlje kroz obiteljsko okruženje predstavljaju integralnu ulogu u rastu, razvoju i obrazovanju djeteta.

Izgradnjom odnosa između svih stručnjaka i roditelja možemo uspostaviti obiteljski model podrške, čime potičemo interakciju između roditelja i djeteta tijekom prvih mjeseci i godina života. Uključivanje roditelja u terapiju dovodi do dugotrajnih rezultata jer obitelj radi kao komplementarni tim.

Centar za ranu razvojnu podršku se ponosi međunarodnim licencama, akreditacijama i supervizijama koje pomažu u pružanju stalnog stručnog usavršavanja za naše stručnjake, kao i pristup najnovijim i najsuvremenijim strategijama koje pomažu osnažiti svu našu djecu. Bavimo se znanstvenim radom kroz aktivna učešća na domaćim i inozemnim simpozijima i kongresima, dajući doprinos kroz istraživanja i objavu radova u znanstvenim časopisima. Strastveno dajemo doprinos istraživanjima koja se temelje na praksi iz stvarnog života i aktivno smo uključeni u istraživanje i evaluaciju programa na temu razvoja socijalne interakcije, socijalnih vještina i naturalističkog treninga, te treninga prihvaćanja i predanosti (ACT) u okviru sveobuhvatnih ABA programa za djecu s poremećajem iz spektra autizma i njihove roditelje.

Dostupan, fleksibilan i odgovarajući model rane intervencije i obiteljski usmjerene podrške baziran na znanstvenim pristupima i 25 godina iskustva u savjetovanju roditelja i stručnjaka, te radu s djecom.

Tamo gdje djeca i roditelji rastu zajedno

error: Sadržaj je zaštićen!