Za roditelje

Sva djeca zaslužuju najbolji mogući početak u životu.

SAVJETOVALIŠTE I PODRŠKA POZITIVNOM RODITELJSTVU

Dragi roditelji, da li ste već bili kod pedijatra i imate nedoumice u svezi razvoja i odgoja djeteta? Već ste razgovarali s nekim o tome? Ili pak niste nikome rekli? Možda ste na jednoj od listi čekanja dok Vaše dijete raste.

Centar za ranu razvojnu podršku Vam pruža obiteljski usmjerenu, holističku podršku. Ovakvim pristupom potičemo interakcije između roditelja i djeteta tijekom prvih mjeseci i godina života.
Predstavljamo programe u kojima obrazovanje, psihologija, zdravlje kroz obiteljsko okruženje predstavljaju integralnu ulogu u rastu, razvoju i obrazovanju djeteta.
Promatramo, definiramo i potičemo pozitivni razvoj, a ciljane programe za Vaše dijete kreiramo i namjenjujemo prema sposobnosti i individualnosti djece uz jačanje odnosa, samopouzdanja i praktičnih vještina brige za vašu djecu.
Naglasak stavljamo na senzibiliziranje odgojno-obrazovnih i zdravstvenih institucija, izgradnji odnosa između svih stručnjaka i roditelja koji razvijaju relacijski, obiteljski model podrške. Osjećate li se kao roditelj stalno pod stresom? Naši terapeuti pružaju toplo i njegujuće okruženje koje će vas podržati kroz izazove i pronaći radost u roditeljstvu.

error: Sadržaj je zaštićen!